CEES Traint & Ontwikkelt

CEES heeft zijn krachten gebundeld met zijn partners en kan haar klanten een kwalitatief aanbod van trainingen en workshops aanbieden.

Het training aanbod heeft als focus de factor mens binnen de organisatie en beweegt zich rond de HR-cyclus

Rond deze cyclus hebben we een aantal trainingen en workshops opgezet, die aansluiten op huidige en toekomstige vraagstukken binnen organisaties. Hierbij worden kennis, vaardigheden en competenties ontwikkeld.

De trainers zijn, zonder uitzondering, ervaren trainers, experts op hun terrein en hebben hun sporen in het werkveld verdiend. Zij delen hun kennis en ervaring op een didactisch verantwoorde wijze met de cursisten.

We werken in principe met kleine groepen cursisten (maximaal 8 personen) om het leerrendement zo optimaal mogelijk te laten zijn. Iedere cursist heeft ruim de mogelijkheid om gebruik te maken van een veilige leeromgeving.

De cursist wordt uitgedaagd en kan optimaal profiteren van de deskundigheid van de trainers . Hierdoor kan de cursist zijn/haar individuele leerdoelen verwezenlijken en van toegevoegde waarde zijn en blijven voor hun organisaties.

In de trainingen en workshops wordt interactief gewerkt en waar mogelijk wordt een trainingsacteur ingezet om situaties of gesprekken in een veilige leeromgeving te kunnen oefenen.

Maandelijks hebben we een aantal trainingen centraal staan. Het aanbod op onze trainingslocatie te Valkenburg aan de Geul:

CEES Training & Workshop persoonlijkheid

CEES Basistraining ondernemingsraad’

CEES ‘Verzuimbeheersing’

CEES ‘Training & workshop Persoonlijkheid

CEES ‘Teambuilding, Zet samen eens een boom op’

CEES ‘Stressmanagement’

CEES ‘Solliciteren- een goed gesprek’

CEES ‘Omgaan met ongewenst gedrag’

CEES ‘Omgaan met agressie en geweld’

CEES ‘functionerings- en beoordelingsgsprekken’

CEES ‘effectief assertief communiceren’

CEES ‘Competentiemanagement, een introductie’