Werkwijze

De dienstverlening van CEES wordt uitgevoerd door eigen personeel en/of door op basis van de vraagstelling geselecteerde specialisten, waarbij CEES het projectmanagement en de projectadministratie verzorgt. Hiermee bundelt CEES kennis, kunde en capaciteit gericht op de vraag en stelt deze ter beschikking aan de organisatie.

Een organisatie besteedt de vraag niet uit aan 1 interim manager, maar aan een team van specialisten en wordt door CEES tegelijkertijd betrokken en ontzorgt. De wijze waarop CEES zijn relaties helpt, is doordacht en gebaseerd op de waarden waarmee CEES werkt. Typerend voor CEES is de combinatie van een pragmatische, creatieve en dienstverlenende houding;

  • Gericht op het borgen van het proces bij de klant. Populair gezegd: we komen ons ding doen en laten een ingeregeld proces en bijbehorende kennis achter.
  • Intensief gebruik maken van via internet ter beschikking gestelde ondersteunende instrumenten. Welke zijn ontwikkeld en samengesteld vanuit de visie van de gebruiker.
  • Instrumenten laagdrempelig in gebruik en prijs ter beschikking te stellen.
  • Projectmatig werken op basis van een uurtarief of projectprijs, waarmee een betere prijs/kwaliteit/resultaat verhouding wordt gerealiseerd en oplossingsgericht diensten worden verleend.
  • Het DenkTank model = Intensief samenwerken met ons netwerk van zelfstandigen, dat op basis van de vraagstelling op projectmatige wijze wordt samengesteld en uitgevoerd.

We staan voor Integriteit, resultaatgerichtheid, daadkracht, pragmatisme, kwaliteit en professionaliteit.